• Slider02
  • Slider03
  • Slider04
  • Slider05
  • Slider06
  • Slider01

Mis dit niet!

Wij zoeken ook U!

Afgelopen Pinksteren in de zendingstent van Opwekking stonden wij, Wilma en JanPiet, onverwachts stil bij de stand van Willem de Vink, strip tekenaar van het boek: Jezus Messias.
Zijn visie is om het evangelie in zo veel mogelijk talen aan de onbereikten te brengen.
Onze visie is: het evangelie aan de onbereikten in Sri Lanka te brengen, aan mensen die vaak net niet analfabetisch zijn en voor hen is het lezen van een Bijbel vaak te moeilijk.
Zou dit stripboek de oplossing kunnen zijn? We raakten in gesprek met elkaar en besloten om tijdens onze zendingsreis die gepland stond , hierover in gesprek te gaan met de pastors, waarmee wij al jaren samenwerken.
Willem de Vink had “toevallig” nog 4 Engelse stripboeken in zijn stand!
Deze hebben we op de pastors dag aan de pastors uitgedeeld en hen gevraagd ze te lezen en ons eerlijk hun gedachten hierover te delen.
In Sri Lanka worden 2 talen gesproken: Singalees en Tamil.
Al na enkele dagen kregen we enthousiaste reacties en het aanbod van 2 personen om, vanuit het Engels, te willen vertalen naar het Singalees en Tamil.
Als alles vertaald is gaat een derde persoon, een pastor alles controleren en corrigeren, waar dat nodig is. Zodat we zeker weten, dat de vertaling correct is.

Het hele project is een samenwerkingsverband met Wycliffe Bijbelvertalers De contacten zijn gelegd en de bevestigingen van God hebben we ontvangen dus het treintje loopt inmiddels.
Wat een blijdschap brengt het in ons hart om te bedenken, dat binnen afzienbare tijd, het kostbare evangelie van onze Here Jezus op begrijpelijk wijze in hun eigen taal aan vele arme Sri Lankanen binnen handbereik komt!

Daar willen we ons met hart en ziel voor inzetten.
U begrijpt het al, het is niet gratis. We hebben een potje met projectgeld binnen de stichting gereserveerd staan en dat willen we hier voor in gaan zetten.
Maar eigenlijk willen we hoger in gaan zetten en streven naar 10.000 stuks Tamil en 15.000 stuks Singalese stripboeken. Per stripboek zal het ca. 2/3 euro gaan kosten
Klik op de link voor een voorbeeld: jesusmessiahcomicmedia.com/india

Wie helpt ons mee het evangelie te verspreiden onder de onbereikte mensen in Sri Lanka? U kunt een gift overmaken naar Stichting Love Care Sri Lanka o.v.v. Stripboeken.
Heeft u nog vragen? Bel of mail ons gerust.

© 2023 Love Care Sri Lanka | Gemaakt met door Commpro